JE-Y(St)Y

Kod mernog i kontrolnog inženjeringa. Namenjen za upotrebu kod modernih procesnih računara koji moraju da obrade velike količine podataka, npr. računarskih sistema visokog kapaciteta kod postrojenja za spaljivanje otpada ili postrojenja za tretman otpadnih voda. Ovi kablovi su pogodni za fiksnu ugradnju u suvim ili vlažnim prostorijama. Verzija sa crnim spoljnim omotačem može da se koristi na otvorenom ili za direktno poleganje u zemlju.

Podeli:

Šifra proizvoda: EMP11054 Kategorija:

Opis

Predviđen je za instalaciju u zgradama, pod otvorenim nebom, u zemlji sa mogucnošcu direktnog ukopavanja i u vodi, a takođe je otporan na otvoreni plamen u skladu sa standardom IEC60332-1. Kabal poseduje UV zaštitu.

Dodatne informacije

Materijal provodnika

Bakar

Konstrukcija provodnika

Klasa 1

Izolacija

PVC TI1

Pokrivenost pletiva

Plastična folija

Ekran

Aluminijumska folija presvučena plastikom + bakarni odvodni provodnik punog preseka

Materijal plašta

Boja spoljnog plašta

Otpornost na plamen

VDE 0482-332-1-2/IEC 60332-1

Maksimalna temperatura tokom rada

Radijus savijanja tokom rada

7,5 x DA

Spojnica K1

200 pF

Radni kapacitet

100 nF/km

Otpor petlje

73,2 Ohm/km

Nominalni naponski nivo U

225 V

Obeležavanje žila

Boje + prstenovi

Dodatni podaci

Raspored žila: provodnici uvijeni u parovima, 4 para postavljena u pod jedinice( 2-paričasti kabl upreden kao zvezda četvorke), pod jedinice postavljene u slojevima. Identifikacija jezgra: osnovna boja za svaku grupu je u rasporedu: plava, crvena, siva, žuta, zelena, braon, bela, crna. Grupe se identifikuju po boji prstenova na izolaciji ili po traci u boji.