Mobilna aplikacija

0 +
PREUZIMANJA
0 +
OCENA

Elektrometal plus

MOBILNA APLIKACIJA

Kako bismo pružili našim klijentima izvrsno korisničko iskustvo i informisanost u realnom vremenu, razvili smo mobilnu aplikaciju Elektrometal Plus Metal Prices koja omogućava dnevno praćenje informacija o kotacijama za bakar i aluminijum na LME (London Metal Exchange) berzi metala.
Aplikacija je podeljena na četiri kartice koje nude korisnicima detaljne informacije o trenutnim i prethodnim cenama metala.

Na ovoj kartici korisnici mogu videti trenutnu kotaciju bakra i aluminijuma za LME berzu metala, kao i pregled cena oba metala za poslednjih 5 dana. Cene sa LME berze su objavljene u EUR i USD, a na osnovu kursa: LME-FKS (MTLE).

Ova kartica omogućava korisnicima da vide cene bakra i aluminijuma na LME berzi koje su dostupne u proteklih 15 dana. Korisnici takođe mogu izabrati valutu u kojoj će biti prikazane cene – USD ili EUR, i imati uvid u prosečne cene metala za LME za prošli mesec. Kurs EUR/USD izražen je na osnovu LME-FX-rate (MTLE).

Na ovoj kartici korisnici mogu videti trendove promena u kotacijima bakra i aluminijuma za LME berzu. Imaju mogućnost da izaberu period trenda – 30, 60 ili 90 dana, za koji žele da prate dijagrame trendova metala.

Ova kartica nudi informacije o kompaniji Elektrometal Plus i njenim proizvodima.

Važno je napomenuti da se cene metala uobičajeno objavljuju svakog radnog dana na berzi metala oko 08:00h (srednje evropsko vreme) za tekući poslovni dan.
Kurs EUR/USD izražen na osnovu LME-FX-rate (MTLE) objavljuje se takođe oko 8:00h (srednje evropsko vreme) za tekući poslovni dan.
Kalkulacije kotacije metala zasnovane su na berzama metala, na koje kompanija Elektrometal Plus nema uticaja, pa ne postoje garancije za greške u proračunu.
Uz Elektrometal Plus Metal Prices aplikaciju, korisnici mogu brzo i lako pratiti cene bakra i aluminijuma na LME berzi, što je posebno važno za one koji se bave poslovanjem u energetici.
Aplikacija je dostupna za Android i iOS korisnike tako da možete imati pristup informacijama u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

MOBILNA APLIKACIJA

UTISCI ZADOVOLJNOIH KORISNIKA

5/5
“Baš sam ovo tražio, tačno ono što mi je trebalo! Svi metali na jednom mestu i redovno se ažuriraju”
5/5
“Veoma pregledno, suštinski. Sve pohvale za IT stručnjaka kompanije ELektrometal plus”
5/5
“Odlično! Više ne moram da gledam cene na 3 različita sajta a ima i prosek cena koji nam dosta znači pri kreiranju izveštaja, aplikacija nam štedi dosta vremena!”

PREUZMITE ODMAH!

POTPUNO BESPLATNO

Preuzmite aplikaciju Elektrometal Plus Metal Prices danas i uživajte u izvrsnom korisničkom iskustvu

iOS aplikacija: Zahteva verziju 11.0 i noviju. Kompatibilna sa iPhone, iPad i iPod touch.
Android aplikacija: Zahteva verziju Androida 4.4 i noviju.