Elektrometal Plus:
O nama

Poštovani partneri,

Elektrometal Plus je kompanija koja pruža podršku kroz snabdevanje širokom gamom proizvoda visokog kvaliteta i omogućava Vam veoma brzu isporuku na adresu gradilišta ili magacina.

U našem portfoliju možete naći preko 4000 vrsta kablova najraznovrsnijih namena, od izgradnje stambenih objekata, objekata za javne namene i okupljanja, preko kablova namenjenih projektima obnovljive energije, do naftne industrije, železnice i avioindustrije, ali ne isključujući sve druge tehnički zahtevne i moderne projekte.

Zašto baš mi?

Pouzdan partner

Svojim klijentima pružamo kompletnu podršku od projektovanja, tokom pregovaranja i izvođenja radova, sve do finalnih, završnih faza i garantnog perioda.

Provereni proizvodi

Sertifikate naših proizvoda potpisale su svetski priznate laboratorije.

Sigurnost na prvom mestu

Svi naši proizvodi pokriveni su fabričkim osiguranjem od 20.000.000,00 EUR i više, zavisno od proizvođača.

Vaše zadovoljstvo u fokusu

Kako bismo vam u najkraćem roku i bezbedno isporučili proizvode na gradilište, obezbedili smo veliki lager robe, a dostavu vršimo svojim vozilima.

Poštujemo dogovor

Naši klijenti imaju mogućnost ugovaranja fiksnih cena za sve vreme trajanja ugovora bez obzira na promenu cene metala na berzi.

Elektrometal: Kvalitet na prvom mestu

  • Partneri smo svetski poznatih brendova kao što su Prysmian Group, Erse kablo, TKD i drugi
  • Nosioci sertifikata: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO/IEC 27001:2013

Olakšana isporuka kablova

Otvaranjem naših predstavništva u Evropi, regionu i Ruskoj Federaciji, u mogućnosti smo da našim klijentima isporučujemo proizvode po jednostavnim procedurama, te smo u svakom smislu spremni da odgovorimo na zahteve najrazličitijih tržišta poput EU, CEFTA i drugih.

    Radi boljeg organizovanja logistike pri isporukama robe na udaljenim tržištima, poput Azije i Afrike, sarađujemo sa pažljivo odabranim i pouzdanim partnerima. Naši komitenti nalaze se u više od 20 zemalja širom sveta.

    Copyright © 2021 All rights reserved | Politika privatnosti