Novi i unapređeniji sajt za bolje korisničko iskustvo

S ponosom vam predstavljamo novu i unapređenu verziju sajta naše kompanije Elektrometal Plus. Sa ciljem da pružimo bolje korisničko iskustvo i lakši pristup informacijama o našim proizvodima i uslugama, odlučili smo da obnovimo veb sajt i učinimo ga modernijim i funkcionalnijim.

Novi sajt nudi pregledan i jasan dizajn, optimizovan za sve uređaje i brži pristup informacijama. Možete lako pronaći informacije o kompaniji, proizvodima, uslugama, kao i načinima kontaktiranja naših stručnjaka. Pored toga, uveli smo novu funkcionalnost za pregled i preuzimanje tehničkih specifikacija proizvoda i usluga.

Elektrometal Plus se već dugi niz godina bavi distribucijom vrhunskih proizvoda iz oblasti elektromaterijala, i odlučili smo da naš veb sajt prati najviše standarde u industriji. Novi sajt nam omogućava da budemo bliže klijentima i pružimo im najbolje moguće iskustvo prilikom pretraživanja i pronalaženja informacija o našim proizvodima i uslugama.

Uvereni smo da ćete biti zadovoljni novim izgledom i funkcionalnostima sajta da ćete pronaći sve potrebne informacije i dobiti potrebne asistencije.

Srdačan pozdrav,

Elektrometal Plus

Podeli:

Kategorije proizvoda

Preuzimanje kataloga

TKD Katalog