Inovativnost Prysmian Grupe na 36. međunarodnoj CIGRE konferenciji

Elektrometal Plus sa ponosom prestavlja stručni rad svetskog lidera u proizvodnji kablova i jednog od naših najznačajnijih dobavljača – Prysmian Group. Na nedavno održanom 36. Međunarodnom savetovanju CIGRE Srbija, a ispred rigorozne komisije Elektromreže Srbije, predavanje je održao gospodin Norbert Kriston, Sales Manager T&I iz Prysmian Group ispred 250 stručnjaka.

Elektrometal Plus je uložio izuzetne napore kako bi osigurao da izlaganje našeg cenjenog gosta bude prvo na agendi, te da posećenost bude impozantna. Svesni važnosti ove prezentacije, cilj nam je bio da obezbedimo maksimalni fokus prisutnih na važnu temu koju je Prysmian Group pripremila.

Predmet izlaganja bio je „Fleksibilni kablovi za specijalne primene“, a gospodin Norbert Kriston je svojim znanjem i iskustvom u industriji kablova pružio učesnicima jedinstven uvid u tehnološke inovacije koje Prysmian Group donosi na tržište. Njegova stručnost i angažovanost su nadmašili očekivanja prisutnih, ostavljajući dubok utisak o kvalitetu i pouzdanosti proizvoda koji dolaze iz Prysmian Groupe.

Prysmian Group dizajnira, proizvodi i distribuira kablove i sisteme za prenos energije na niskom, srednjem, visokom i izuzetno visokom naponu. Za telekomunikacije, grupa je vodeći proizvođač svih vrsta bakarnih i optičkih kablova, sistema i dodataka – pokrivajući prenos glasa, video i podataka.

Na svakom kontinentu, Prysmian kablovi su deo značajnih projekata, uključujući rudarstvo. Rudarski kablovi su izdržljivi i fleksibilni, odgovarajući za ekstremne uslove. Rudnici se fokusiraju na dekarbonizaciju i povećanje efikasnosti, a Prysmian nudi rešenja za elektrifikaciju i održivost. Potražnja za mineralima raste, a rudarska industrija je ključna za čistu energiju. Prysmian podržava transformaciju rudnika i poboljšava bezbednost i zaštitu životne sredine. ESG trendovi u rudarstvu uključuju smanjenje emisija i investicije u zelene tehnologije. Električna vozila i železnica takođe zahtevaju specijalne kablove, a Prysmian pruža napredna rešenja za unapređenje performansi i udobnosti.

Elektrometal Plus, kao dugogodišnji partner Prysmian Groupe, ponosan je što je mogao da organizuje ovu izuzetnu prezentaciju i što je omogućio stručnjacima iz različitih sektora da se upoznaju sa vrhunskim rešenjima koja Prysmian Group pruža.

Uz podršku Prysmian Groupe, Elektrometal Plus nastavlja da isporučuje najnaprednije kablove i tehnološka rešenja svojim klijentima, obezbeđujući im pouzdanost, performanse i konkurentske prednosti na tržištu.

Na seminaru smo nakon Norbertovog izlaganja imali priliku da čujemo i druge govornike o sledećim temama: Sanacija havarija na 110 kV kablovskim vodovima; Sanacija kvarova na kablovima sa papirom i uljem pod niskim pritiskom uz upotrebu reagensa koji stvara zaštitni film na kablu; kao i Sanacija kvarova na kablovima sa papirom i uljem pod niskim pritiskom uz korišćenje reagensa za zaštitu kamere. Norbert je prepoznao potencijal u portfoliju Prysmian Groupe i priliku da odgovori izazovima koje su drugi izlagači navodili, što predstavlja izuzetnu priliku za nove poslovne kooperacije.

Zahvaljujemo gospodinu Norbertu Kristonu na izuzetnom izlaganju i Prysmian Group na kontinuiranoj podršci. Verujemo da će ova prezentacija ostati upamćena kao ključni trenutak u našoj saradnji i kao inspiracija za buduće inovacije u oblasti kablova i tehnologije. Takođe, posebno zahvaljujemo i gospodinu Samuel Bakheetu i gospođi  Latife Minutella, koji su aktivno učestvovali u kreiranju i prilagođavanju stručnog rada koji je prezentovan.

Za više informacija o proizvodima i uslugama Prysmian Groupe, posetite našu webstranicu ili se obratite našem timu za podršku. Takođe, svi zainteresovani mogu dobiti uvid u kompletan rad slanjem zahteva na našem sajtu u sekciji Kontakt forma.

Podeli:

Kategorije proizvoda

Preuzimanje kataloga

TKD Katalog