9. Sajam Energetike u Budvi – Jadranskog Sajma

Jadranski Sajam i Sajam Energetike

Od petog do osmog oktobra ćemo imati prilike da se predstavimo i ponovo vidimo sa starim poznanicima u Crnoj Gori. Jadranski Sajam u svojoj organizaciji u isto vreme ima i još dva sajma: Sajam građevinarstva i Sajam poslovnih usluga. Plan je da se na kraju turističke sezone u Crnoj Gori održe dva ovakva događaja, pa fokus više nije na odmoru i zabavi, već se očekuje značajna fluktuacija poslovnih ljudi i kompanija zainteresovanih za saradnju i usluge izlagača.

Program sajma

Program sajma i spisak izlagača još uvek nisu poznati jer organizatori očekuju još prijava. Elektrometal Plus i Elektrometal Green (prvi put) na Sajmu energetike.

Nakon uspešnog izlaganja na Kopaoniku (više o tome u ovom članku), u okviru CIRED Savetovanja, ovo će biti uspešan nastavak aktivnosti koje preduzimamo da bismo se što bolje upoznali sa novim tržištima, partnerima i potencijalnim klijentima.

Elektrometal Green – nova kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom solarnih panela, invertora, baterija i prateće opreme, posluje uz podršku Elektrometal Plus-a, u vidu tehničke ekspertize, ali i dugogodišnjeg iskustva, prvi put će na sajmu učestvovati kao izlagač.

Da podsetimo, EM Green se bavi uvozom i prodajom solarnih panela, invertora i prateće opreme. Više o kompaniji Elektrometal Green možete da saznate na sajtu www.elektrometalgreen.com

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite i posetite nas na Sajmu energetike u Budvi od petog do osmog oktobra.

Vaš Elektrometal Plus

Podeli:

Kategorije proizvoda

Preuzimanje kataloga

TKD Katalog