Crna

Tehnički predlog

Želimo da vam predstavimo naš tehnički predlog na različite teme, čijim ćete preuzimanjem dobiti sve neophodne informacije da razumete šta je to što vam je potrebno da biste primenili odgovarajući standard i kako možete najbolje da ga iskoristite u svom poslovanju. Posvećeni smo pružanju najboljeg kvaliteta proizvoda i usluga, naša stručnost i iskustvo u ovoj oblasti garantuju vam da će naš predlog biti vredan resurs za vaše poslovanje.

VDE 0815 je standard za identifikaciju žila u kablovima i primenjuje se u industriji energetike kao deo opšte prakse u projektovanju i izradi kablova. Identifikacija žila po ovom standardu olakšava rad instalaterima i održavanje kablova.

DIN 47100 predstavlja standard koji se odnosi na boje koje se koriste u industriji električnih kablova. Ovaj standard utvrđuje boje za oznake provodnika u kablu, što olakšava identifikaciju u instalacijama. Tehnički predlog koji možete preuzeti daje osnovne informacije o standardu DIN 47100 i njegovoj primeni u industriji energetike.

Veoma je važno da kablovi u energetici budu izgrađeni i označeni u skladu sa relevantnim standardima. Jedan od najvažnijih standarda koji se tiču konstrukcije i označavanja kablova je IEC 60708-1.
Ovaj standard diktira određene parametre koje kablovi moraju ispunjavati kako bi bili sigurni za upotrebu: izolacioni materijali, struktura provodnika i zahtevi za električnu i mehaničku izdržljivost.

Kompanija koja se bavi prodajom kabla u energetici ponosno predstavlja kolorno označavanje optičkih data kablova u skladu sa VDE 0888-3 i IEC 60304 standardima. Ovo kolorno označavanje je važno za lako i brzo prepoznavanje vlakana u kablu, što značajno olakšava rad instalatera i smanjuje mogućnost grešaka prilikom instalacije.

Naša kompanija nudi širok asortiman doboša za kablove, uključujući drvene, plastične i metalne doboše, koji su optimizovani da zadovolje različite potrebe. Karakteristike svakog doboša se razlikuju, što je važno uzeti u obzir prilikom odabira. Pored dužine kabla, bitno je obratiti pažnju i na veličinu doboša, prečnik prirubnice, presek središta, ukupnu širinu, opseg namotavanja i težinu doboša.

Preuzmite PDF sa specifikacijama i pronađite doboš za kablove koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Kako biste lakše pronašli kablove koji su vam potrebni, napravili smo legendu ikonica. Ove ikonice će vam pomoći da brzo prepoznate karakteristike kabla koji vam treba, kao što su: vodljivost, izolacija, prečnik, otpornost na temperaturu, fleksibilnost i mnoge druge. Sve što treba da uradite je da pogledate ikonicu koja odgovara vašim zahtevima i pronađete kablove koji ih ispunjavaju.

Katalog sadrži sve informacije o prečniku, uvijanju žice bez izolacije i površini koja vam je potrebna za bilo koju energetsku primenu, u različitim mernim jedinicama: u inčima, milimetrima po inču, centimetrima po inču, kcmil i mm2.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAŠ STRUČNI TIM ZA SVE INFORMACIJE