9. Sajam Energetike u Budvi, u okviru Jadranskog Sajma

Elektrometal Plus će kao izlagač učestvovati na 9. Sajmu Energetike u Budvi, u okviru Jadranskog Sajma.

Jadranski Sajam i Sajam Energetike

Od petog do osmog oktobra ćemo imati prilike da se predstavimo i ponovo vidimo sa starim poznanicima u Crnoj Gori. Jadranski Sajam u svojoj organizaciji u isto vreme ima i još dva sajma: to su Sajam Građevinarstva i Sajam Poslovnih Usluga.

Plan je da se na kraju turističke sezone u Crnoj Gori održe dva ovakva događaja, pa fokus više nije na odmoru i zabavi, već se očekuje veliki priliv poslovnih ljudi i kompanija zainteresovanih za saradnju i usluge izlagača.

Program Sajma

Program Sajma i spisak izlagača još uvek nisu poznati jer organizatori očekuju još prijava.

Elektrometal Plus i Elektrometal Green (prvi put) na Sajmu Energetike

Ono što je sigurno jeste da kompanija Elektrometal Plus učestvuje kao izlagač na ovom Sajmu. Nakon uspešnog izlaganja na Kopaoniku (više o tome u ovom članku), u okviru CIRED Savetovanja, ovo će biti uspešan nastavak aktivnosti koje preduzimamo da bismo se što bolje upoznali sa novim tržištima, partnerima i potencijalnim klijentima.

Elektrometal Green- nova kompanija koja posluje uz podršku Elektrometal Plus, u vidu tehničke ekspertize, ali i dugogodišnjeg iskustva, će na Sajmu prvi put učestvovati kao izlagač.

Da podsetimo, EM Green se bavi uvozom i prodajom solarnih panela, invertora i prateće opreme. Više o kompaniji Elektrometal Green možete da saznate na sajtu www.elektrometalgreen.com

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite i posetite nas na Sajmu Energetike u Budvi od petog do osmog oktobra.

Vaš Elektrometal Plus